HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najskôr si pripravte zeleninu: Zeler, mrkvu a cibuľu ošúpte, nakrájajte na malé kocky a zmiešajte v mise.

2

Na najvyššom stupni ohrevu rozohrejte väčší hrniec s maslom a olivovým olejom. Len čo bude olej rozpálený, vložte do hrnca mleté hovädzie mäso a restujte 6 – 7 minút na najvyššom stupni ohrevu. Mäso počas restovania miešajte vareškou, aby sa rozbilo a netvorili sa hrudky.

3

Po uplynutí uvedeného času pridajte nakrájanú zeleninu, bobkový list, oregano, cesnak a paradajkový pretlak a všetko spoločne restujte za stáleho miešania 5 – 6 minút na najvyššom stupni ohrevu. Následne zmes osoľte, čierne korenie a prilejte vývar a krájané paradajky.

4

Ohrev znížte na stredný stupeň, hrniec priklopte pokrievkou a varte 40 – 45 minút.

5

Len čo sa väčšina tekutiny vyvarí a zmes získa hustú konzistenciu, vypnite ohrev, pridajte najemno nasekanú čerstvú bazalku a podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu