HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Rúru vyhrejte na 180 °C a plech vysteľte papierom na pečenie.

2

Bagetu nakrájajte na tenšie plátky (s hrúbkou cca 1 cm). Rozložte ich na plech, pokvapkajte 1 lyžicou oleja a pečte dozlatista 5 – 8 minút pri teplote 175 – 180 °C.

3

Medzitým nakrájajte paradajky na malé kúsky a dajte ich do stredne veľkej misy. Pridajte 2 lyžice oleja, parmezán, bazalku a balzamikový ocot, premiešajte a dochuťte soľou a korením.

4

Chrumkavé bagetky potrite cesnakom ako hrianku (množstvo podľa chuti), navrch rozprestrite paradajkovú zmes a podávajte.

TIP
Ak máte možnosť, použite ciabattu, jedlo bude ešte chutnejšie.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu