HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najskôr do menšej misy dajte maslo. Cesnak prepasírujte a petržlenovú vňať nakrájajte najemno. Pridajte do misy, ochuťte soľou a čiernym korením a všetko premiešajte.

2

Rúru vyhrejte na 180 °C a plech vyložte papierom na pečenie.

3

Do chleba urobte zárezy tak, aby bol bochník rozdelený na malé štvorčekové segmenty a zároveň sa nerozpadal – nakrájajte až na kuchynskej doštičke, ideálne nôž zastavte cca 1 cm nad spodnou časťou chleba.

4

Takto pripravený bochník dajte na plech a do zárezov chleba rozdeľte cesnakovú zmes s maslom. Nakoniec otvory naplňte syrom, bochník navrchu natrite olejom a prikryte alobalom.

5

Pečte 15 – 18 minút pri 170 – 180 °C. Potom alobal odkryte a pečte dozlatova ďalších 8 – 12 minút. Po vytiahnutí ihneď podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu