HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Cibuľu ošúpte a nakrájajte najemno, cesnak ošúpte a prelisujte.

2

Pripravte si väčšiu misu, dajte do nej nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, mleté hovädzie mäso, mletú papriku, sódu bikarbónu, soľ a korenie, všetko premiešajte a nechajte bokom.

3

Pripravte si kontaktný gril a rozohrejte ho na strednú až vysokú teplotu.

4

Kým sa gril nahrieva, z pripravenej mäsovej zmesi vytvarujte 8 rovnako veľkých oválnych bochníčkov. Bochníčky rozložte na spodnú časť grilu, priklopte a pečte 8 – 12 minút na strednej až vysokej teplote.

TIP
Čevapčiči podávajte s kečupom, tatárskou omáčkou a hranolčekmi.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu