HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Cibuľu a cesnak najprv ošúpte a potom nahrubo nakrájajte. Klobásu nakrájajte na hrubšie kolieska.

2

Vo väčšom hrnci na strednom stupni ohrevu rozohrejte 2 lyžice repkového oleja. Pridajte nakrájanú klobásu s cibuľou a restujte 5 – 7 minút na strednom stupni ohrevu, aby sa klobása vyškvarila a cibuľa zosklovatela.

3

Potom pridajte nahrubo nakrájaný cesnak a restujte 30 – 60 sekúnd na strednom stupni ohrevu. Prilejte 100 ml vody, pridajte 400 g paradajok z konzervy, pridajte scedený cícer a varte na strednom stupni ohrevu 15 – 22 minút, kým zmes nezhustne.

4

Hotovú zmes dochuťte soľou a korením, rozdeľte na jednotlivé porcie a podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu