HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najskôr nakrájajte rybie filety do tvaru rybích prstov a do menšieho hrnca nalejte olej.

2

Pripravte si 3 hlboké taniere: Do prvého rozklepnite vajce, prilejte mlieko a rozšľahajte vidličkou. Do druhého taniera nasypte hladkú a polohrubú múku a papriku a dochuťte soľou a čiernym korením. Do tretieho dajte strúhanku. Kúsky rybích filiet obaľte najskôr v múke, následne vo vajci a nakoniec v strúhanke.

3

Obalené rybie prsty pražte dozlatova (4 – 5 minút) na strednom až najvyššom stupni ohrevu. Potom ich vyberte na papierový obrúsok, aby nasiakla prebytočný olej, a mierne osoľte. Ihneď podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu