Fudge z 2 ingrediencií
- 15 minV kuchyni
- 67 minNičnerobenie
- 82 minCelkom
- jednoduchéNáročnosť
- 16 porciíPočet porcií
Suroviny
Postup prípravy
Do menšieho hrnca nalejte zahustené sladené mlieko a na strednom stupni ohrevu ho zahrejte, kým sa hore nevytvoria malé bublinky a nezačne sa variť, čo potrvá 5 – 8 minút. Medzitým si pripravte formu (cca 10 cm × 15 cm) a vyložte ju potravinárskou fóliou.
Potom hrniec odstavte a do horúceho mlieka cez sitko preosejte 100 g holandského kakaa. Obsah hrnca zamiešajte, natlačte do pripravenej formy a dajte vychladiť do chladničky najmenej na 1 hodinu.
Po vychladení vyberte formu z chladničky. Pracovnú plochu posypte zvyšným holandským kakaom, obsah formy na ňu vyklopte, nakrájajte na 16 kúskov (alebo podľa potreby), obaľte v kakau a podávajte.
Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými