HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv ošúpte mrkvu a zemiaky a nakrájajte ich na kocky (cca 3 cm × 3 cm). Cibuľu a cesnak očistite a nakrájajte nahrubo.

2

Vo väčšom hrnci rozohrejte olej, vložte doň mäso a spolu so soľou a korením ho na vysokom stupni ohrevu 3 – 4 minúty restujte, aby sa zatiahlo. Potom mäso vyberte z hrnca, pridajte cibuľu a na miernom stupni ohrevu nechajte 3 – 4 minúty zosklovatieť.

3

Následne do hrnca pridajte cesnak a pretlak a restujte 30 – 60 sekúnd. Zmes zalejte vývarom, pridajte orestované mäso, mrkvu, zemiaky a bobkové listy. Pod pokrievkou varte 1,5 – 2 hodiny na miernom až strednom stupni ohrevu.

4

Nakoniec dochuťte soľou a čiernym korením a podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Michelle Brett
20. máj 2024

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu