HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv nakrájajte cibuľu najemno a cesnak prepasírujte. Do väčšej misy dajte mäso, cibuľu, cesnak, vajcia, škrob a petržlenovú vňať.

2

Dochuťte soľou a všetko rukou premiešajte, aby sa zmes spojila. Zo zmesi vytvarujte 16 rovnako veľkých guliek.

3

Vo väčšej panvici s hlbokým dnom rozohrejte olej a guľky na vysokom stupni ohrevu restujte 4 – 5 minút dozlatista. Potom do panvice pridajte paradajky a na miernom stupni ohrevu ich 15 – 20 minút povarte, kým sa neodparí prebytočná voda.

4

Nakoniec obsah panvice dochuťte soľou a korením a podávajte.

TIP
Guľky z bravčového mäsa v paradajkovej omáčke sa výborne hodia k špagetám.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu