HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv si zvarte ovocie. Do menšieho hrnca vložte maliny, vodu a cukor. Na miernom stupni ohrevu varte 14 – 18 minút, kým zmes nezhustne. Potom odstavte a nechajte vychladnúť v chladničke .

2

Vo väčšej nádobe vyšľahajte elektrickým šľahačom mascarpone s práškovým cukrom do tuhej konzistencie (potrvá to 1 – 3 minúty).

3

Potom pomaly prilievajte smotanu a šľahajte 3 – 4 minúty, kým zmes nezhustne.

4

Hotový krém možno použiť na zdobenie tort (množstvo vystačí na tortu s priemerom cca 22 cm) alebo ho môžete podávať ako ľahký dezert s rozvareným ovocím.

TIP
Krém možno podávať aj s teplým ovocím – nemusíte ho pripravovať dopredu a rovno krém s ovocím servírovať.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu