HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Rúru vyhrejte na 210 – 220 °C. Pekáč (40 cm × 30 cm) vysteľte alobalom a vložte doň mriežku na pečenie.

2

Mäso osušte papierovou utierkou, aby ste odstránili prípadnú vlhkosť. Potom ho pokvapkajte olivovým olejom, osoľte a okoreňte. Položte na mriežku a pečte 35 – 40 minút pri teplote 210 – 220 °C.

3

Medzitým si pripravte kôprový dip: Zmiešajte všetky uvedené ingrediencie a hotový dip dajte chladiť do chladničky. Kurča podávajte s dipom.

TIP
Podávajte s pečenými zemiakmi alebo kašou.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu