HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv prepasírujte cesnak a najemno nakrájajte cibuľu.

2

Vo väčšom hrnci na najvyššom stupni ohrevu rozohrejte olej a orestujte na ňom mäso (3 – 4 minúty). Potom ohrev stlmte na mierny stupeň, pridajte cibuľu a restujte ďalšie 2 minúty. Nakoniec pridajte cesnak, sladkú a štipľavú papriku a restujte ďalších 30 – 60 sekúnd.

3

Obsah hrnca zalejte vodou a ohrev zvýšte na vyšší stupeň. Varte 20 – 25 minút alebo kým sa voda takmer nevyparí a nezostane len 50 – 100 ml. Vtedy ohrev stlmte na mierny stupeň a pridajte červenú papriku a smotanu. Varte na miernom až strednom stupni ohrevu 5 – 8 minút, kým paprika nezmäkne.

4

Nakoniec odstavte, dochuťte soľou a korením podľa chuti, pridajte petržlenovú vňať a podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu