HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv vyhrejte rúru na 180 °C, pripravte si plech a vysteľte ho papierom na pečenie. Paradajku nakrájajte na tenšie plátky.

2

Pomúčite si dosku a cesto rozvaľkajte na plát veľkosti cca 20 cm × 30 cm. Na ľavý kraj kratšej strany dajte fetu tak, aby ju bolo možné z ľavej strany dobre prekryť cestom.

3

Na fetu rozotrite paradajkový pretlak, posypte ju korením, soľou a korením a navrch rozložte plátky paradajky, ktorými fetu pokryjete. Priklopte cestom z ľavej strany a potom aj z bočných strán, zrolujte a preložte na plech.

4

V malej mištičke rozšľahajte vajce a cesto ním potrite. Pečte 45 – 50 minút pri teplote 175 – 180 °C.

5

*V tomto prípade cesto už nemusíte vaľkať.

TIP
Namiesto fety môžete použiť balkánsky syr.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu