HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Plátky slaniny rozložte na dno panvice, prilejte 1 lyžicu vody a na strednom stupni ohrevu 2 – 3 minúty restujte z každej strany.

2

Medzitým prekrojte bagetu napoly, spodnú polovicu potrite 1 lyžicou majonézy a vrchnú 2 lyžičkami plnotučnej horčice. Spodnú časť bagety postupne obložte plátkami goudy, bravčovou šunkou, chorizom nakrájaným na tenké plátky, kúskami šalátu a na tenké kolieska nakrájanou paradajkou. Na vrstvu paradajok nakoniec položte opečenú slaninu a priklopte vrchnou stranou bagety.

3

Hotový sendvič podávajte ihneď alebo ho zabaľte do alobalu a zjedzte neskôr, napríklad na desiatu.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu