HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Najprv dajte variť vajcia: v menšej rajnici priveďte do varu vodu, ohrev znížte na stredný stupeň, do vriacej vody vložte vajcia a varte ich 10 – 12 minút. Kým sa vajcia uvaria, nastrúhajte si najemno eidam.

2

Uvarené vajcia opláchnite studenou vodou a nechajte ich vychladnúť.

3

Kým vajcia chladnú, vezmite si menšiu misku a zmiešajte v nej nastrúhaný eidam, smotanový syr, majonézu a horčicu.

4

Vychladnuté vajcia olúpte, nastrúhajte na jemnom strúhadle, pridajte do misky so syrovou zmesou a všetko opatrne premiešajte, aby si vajcia čo najviac zachovali svoju štruktúru. Výslednú zmes dochuťte soľou a korením.

5

Hotovú nátierku skladujte v chladničke v uzatvárateľnej nádobe, kde vám vydrží 3 – 4 dni.

TIP
Nátierku podávajte na chlebe s poľníčkom a paradajkami.
Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu