HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Neošúpanú tekvicu Hokkaido nakrájajte na kocky s veľkosťou 2 cm × 2 cm a cibuľu ošúpte a nakrájajte najemno.

2

Na strednom stupni ohrevu rozohrejte hrniec s maslom a olejom. Len čo bude tuk rozpálený, vložte do panvice cibuľu a restujte 4 – 5 minút na strednom stupni ohrevu.

3

Po uplynutí uvedeného času pridajte tekvicu, bobkový list, karí korenie a cesnak a všetko spoločne restujte ďalšie 3 – 4 minúty.

4

Potom do hrnca prilejte vývar, kokosové mlieko a smotanu, ochuťte soľou a čiernym korením, prikryte pokrievkou a varte 25 – 30 minút na strednom stupni ohrevu, kým tekvica nezmäkne.

5

Až bude tekvica mäkká, vypnite ohrev, vyberte bobkový list a polievku rozmixujte dohladka tyčovým mixérom.

6

Koriander nasekajte nahrubo. Hotovú polievku rozdeľte na požadované porcie, na každú porciu pridajte tekvicové semienka, koriander a čili a podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu