Toast s čedarom a jablkom
- 14 minV kuchyni
- 8 minNičnerobenie
- 22 minCelkom
- jednoduchéNáročnosť
- 2 porciePočet porcií
Suroviny
- 100 g cheddaru
- 200 g smotanového syra
- 200 g zeleného jablka
- 4× krajce kváskového chleba
- soľ
- čierne korenie
Postup prípravy
Najprv si rozohrejte kontaktný gril.
Kým sa gril rozohrieva, pripravte si syrovú zmes. Do menšej misky nahrubo nakrájajte čedar a pridajte smotanový syr, soľ a čierne korenie a všetko premiešajte.
Jablká umyte, odstráňte z nich jadrovník a nakrájajte na plátky.
Na 1 krajec chleba naneste pripravenú syrovú zmes, obložte plátkami jabĺk a priklopte ďalším krajcom. Rovnaký postup zopakujte aj s ďalšími 2 plátkami chleba.
Takto pripravené chleby vložte do rozpáleného kontaktného grilu a grilujte 7 – 8 minút.
Po ugrilovaní toasty vyberte, rozrežte napoly a podávajte.
Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými