HľadaťHľadaťMojeMojeKošíkKošík 0
Chcem variť Obchod Kontaktujte nás

Postup prípravy

1

Rúru vyhrejte na 200 °C a plech vysteľte papierom na pečenie.

2

Bagetu nakrájajte na plátky hrubé asi 1,5 cm (z jednej bagety vyjde asi 12 kusov) a poukladajte ich na pripravený plech. Cesnak ošúpte a pretlačte, cibuľu ošúpte, nakrájajte najemno a vložte do väčšej misy.

3

Pridajte zvyšok ingrediencií na mäsovú plnku, dochuťte soľou a korením a premiešajte.

4

Mäsovou zmesou potrite všetky kúsky bagety, plech vložte do rúry vyhriatej na 200 °C a pečte 12 – 15 minút dozlatista. Po upečení chuťovky vyberte z rúry a ihneď podávajte.

Autor receptu
Tím 30 minút v kuchyni
Založte si svoj receptár
  • Ukladajte si obľúbené recepty
  • Píšte si poznámky k receptom
  • Majte prehľad o svojich hodnoteniach

Zdieľajte svoje dojmy a tipy s ostatnými

Viac informácií o receptári www.jimezdrave.cz
Pripravujeme zdravé a jednoduché recepty pre celú rodinu